Tiroler buffet
Mini schnitzeltjes met champignonsaus
Curryworst
Duitse Frikadelle met gebakken ui
Rösti met spekjes
2 soorten rauwkost
Mini schnitzeltjes met champignonsaus
Curryworst
Duitse Frikadelle met gebakken ui
Rösti met spekjes
2 soorten rauwkost
Gemarineerde kipshoarma met paprika en ui
Beenham vers van het mes met mosterdsaus
Tomatensalade
Komkommersalade
Mesclum met kruidendressing
Diverse broodsoorten
Gebakken aardappelen
Knoflooksaus
Cocktailsaus
Luxe opgemaakte rundvleessalade
2 soorten rauwkost
Stokbrood met kruidenboter
Gehaktballetjes met pittige Stroganoffsaus
Schnitzeltjes met gebakken champignons en ui
Malse kipspies met satésaus
Gebakken aardappelen
Sperziebonen met gebakken spekjes
Aardappelsalade op grootmoeders wijze met augurk, hamblokjes en mosterd
Diverse broodsoorten met knoflookkwarksaus, verse pesto en kruidenboter
Salade met nagelhout en oude kaas en een frisse kruidendressing
Zoetzure komkommersalade met rode ui
Tomaten salade met feta en bosui
Pasta salade met achterhoeks garnituur
Gehakballetjes uit de jus
Licht gezoete pittige spareribs
Met spek omwikkelde kip in een saus van groene kruiden gevuld met roomkaas
Varkensrollade in een pittige jus van knoflook
Gebakken aardappelen met spek en ui
In kerrie gegaarde groenten
Diverse broodsoorten met kruidenboter, knoflookkwarksaus en huisgemaakte pesto
Tartaartje van verse zalm met een limoencrème en wakame
Salade van kip, ei, quinoa en oude kaas, begeleid met een kerrie dressing
Salade met brie, noten en honing dressing
Salade van rode biet en geitenkaas met een frisse kruiden dressing
Rijkelijk gevulde pastasalade met salami
Luxe opgemaakte rundvleessalade
Runder rollade met rozemarijn- knoflookjus
Huisgemaakte sukadelapjes in jus
Spiesjes van malse gemarineerde kip
Duo van vis met groene kruidensaus
Aardappel gratin overgoten met kaas
Ratatouille van seizoensgroenten
Rolletje van tramezzini met een crème van Wasabi
en gerookte zalm.
Glaasje met garnalensalade gevuld met appel
Zoete pepertjes gevuld met roomkaas
Diverse soorten olijven
Tortilla met gerookte kip en chilicrème
Spiesje van tomaat en mozzarella
Gazpacho
Gehaktballetjes in een saus van oregano en tomaat
Spiesjes van Chorizo en kip
Scampi’s in Pernod gebakken
Champignons in een saus van kruiden en jonge prei
Tomatensalade met feta, rode ui en kruiden mengsel
Salade van groene asperges, blauwaderkaas en honingdressing
Spiesje van garnalen, gepofte cherry tomaat en basilicum
Rosé gebraden runderlende met kruidenmayonaise en oude kaas
Gebakken paddenstoelen met knoflook, spaanse ui en platte peterselie
Stokbrood met kruiden boter, gemarineerde olijven en tapenade
Warme geserveerd:
Gesmoorde kip met diverse geroosterde seizoensgroenten
Witvis uit de oven met tomaat en mozzarella
Gehaktballetjes in tomatensaus
Reuze champignons met geurige risotto
Mini kriel op spaanse wijze
Salade caesar (Amerika)
Caprese, tomaat mozzarella pesto (Italië)
Bonensalade met suikermaïs en koriander (Mexico)
Komkommersalade met feta en rode ui (Griekenland)
Couscous met kruiden, koriander, kip en tomaat (Marokko)
Glasnoedels met taugé, prei en wortel (Indonesië)
Salade van noorse garnalen en gepocheerde zalm (Scandinavië)
Gemarineerde Spare- Ribs (Amerika)
Paella van zeevruchten (Spanje)
Kruidige kip met kousenband en ananas (Caribische Eilanden)
Chili con Carne (Mexico)
Saté tandori (India)
Gevulde aubergine (Griekenland)
Spiesje van zomerfruit
Gedroogde ham met meloen
Pastasalade met olijven en salami
Salade van kip, feta kaas, bleekselderij en tomaat
Gemarineerde champignons
Plateau met diverse soorten vleeswaren
Zoetzure gehaktballetjes
Kalkoenborst met uiencompôte
Paté van parelhoen met pruimen
Stapelaartje van kaas
Roosje van gerookte zalm met kappertjes en rode ui
Frisse gazpacho
Trio van frisse rauwkosten
Diverse soorten brood, kruidenboter en tapenade
Koud geserveerd:
Salade van Roseval aardappel en prei
Biologisch brood met kruidenboter
Salade van wilde spinazie met nootjes en feta
Warm geserveerd:
Soep van wortel met gember en kokos
Stoofschotel van lamsvlees en curry
Aardappelgratin met cherrytomaatjes
Smakelijk potje van vergeten groenten
Pasta schotel met groenten en kaas
Koud geserveerd:
Bonbon van gerookte ham en mesclum
Biologisch brood met kruidenboter
Zoete aardappelsalade met prei
Salade van wilde spinazie met nootjes en feta
Rauwkost van tomaat, komkommer en radijs
Warm geserveerd:
Smakelijke soep van waterkers
Stoofschotel van lam met paprika en aardappel
Aardappelgratin met cherrytomaatjes
Lasagne met bospaddenstoelen en kaas
Schotel van vergeten groenten
Pasta salade met zeefruit
Toscaanse salade met makreel
Salade van mozzarella, tomaat en verse basilicum
Italiaanse charcuterie ( diverse soorten gerookte en gedroogde ham)
Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
Diverse soorten gemarineerde olijven
Diverse soorten Italiaanse broodsoorten met kruidenboter en pesto
Ossobuco schotel (goedgekruide runderstoof)
Saltimboca ( kalfsrolletjes gevuld met salie olijven en zontomaat)
Lasagne gevuld met zalm en spinazie
Goed gevulde kipschotel met tomaat en ui
Groenteschotel van courgette, aubergine, tomaat en mozzarella besprenkeld
met olijfolie, oregano en basilicum
Pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes
Bonbon van gerookte zalm en makreelmousse
Stapelaartje van Franse kaas
Rolletje van boerenbeenham gevuld met een zoete gelei
Salade Nicoise (tonijn, haricots verts en eieren)
Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
Franse uiensoep met een vleugje tijm
Boeuff Bourguignon (goed gevulde stoofschotel met ui, paprika en champignons)
Potje van vis in een romige kruidensaus
Varkenshaas in een saus van roquefort
Coq au vin (kip in rode wijnsaus)
Aardappelgratin overgoten met oude kaas
Ratatouille van seizoensgroenten
Hutspot
Boerenkool
Zuurkoolstampot
Rookworst
Rijkelijk gevulde stoofschotel
Speklapjes
Gehaktballetjes in jus
Diverse soorten tafelzuren
Spruitjes stamppot met oude kaas en uitgebakken spekjes
Stampot prei Kerrie
Pompoenstampot met zonnebloempitten
Huisgemaakte stoofpeertjes
Ribbetjes in licht zoete bokbier marinade
Runderstoofschotel afgebonden met ontbijtkoek
Uitgebakken speklapjes in grove mosterd
Varkenshaasje met roquefortsaus
Pulled pork
Gebakken bloedworst met appel
Salade van rode biet en zilveruitjes
Witlofsalade met appel en spekjes
Winterse uiensoep met croutons van kaas en oerbrood
Diverse soorten paté met huisgemaakte veenbessencompôte
Aardappelsalade van truffel-aardappel met winterbieslook
Ribeye met kruidensaus en rucolasalade afgegarneerd met oude kaas
Winterkabeljauw met hollandaisesaus
Runderstoofschotel in bokbier afgebonden met ontbijtkoek
Varkenslende ingestreken met grove mosterd geserveerd in eigen jus
Ribbetjes in een marinade van rozemarijn
Roerbak van vergeten groenten
Aardappelpuree
Gekookte krieltjes met knoflookolie
Aardappelsalade van Roseval aardappel met bospaddenstoelen
Wildpaté met bosvruchten compôte
Witlof salade met uitgebakken spekjes
Huisgemaakte bonensalade
Warme geserveerd:
Uiensoep met tijm
Lasagne met wintergroenten en notenkaas
Hazenpeper met zilveruitjes
Aardappel-pompoen puree
Wild zwijn in een licht zoete saus van ontbijtkoek
Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.
Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour
Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.
Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleent.
Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Aanvraag arrangement: